Audionom i Umeå

Annons:
Professionella och erfarna audionomer i Umeå - en guide till att hitta en audionom i Umeå för dig som behöver hjälp med hörselproblem, hörselhjälpmedel, hörselapparater och hörselträning. Om du letar efter en audionom som kan hjälpa dig med att undersöka din hörsel eller prova ut hörselapparat i Umeå hittar du här alla verksamma audionomer i Umeå. Sammanlagt har vi just nu 0 olika företag och mottagningar med audionomer i Umeå registrerade.
Annons:

Audionomer i Umeå

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla verksamma audionomer i Umeå som kan det mesta om hörselproblem, hörselhjälpmedel, hörselapparater och hörselträning i Umeå.Hörseltest i Umeå

Om du behöver hjälp med att utföra hörseltest i Umeå så kan sannolikt någon av audionomerna från listan ovan hjälpa dig med olika hörseltester eller t.ex. hörselträning eller hörselhjälpmedel.
Annons:

Audionomfakta om Umeå

I Umeå fann vi 0 olika verksamma audionomer, här finner du generell information om orten Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Här hittar du mer info om Umeå om du vill lära dig med än om audionomer i Umeå.

I Umeå fann vi totalt 0 olika mottagningar med audionomer som du kan kontakta vid behov av t.ex. hörseltest, hörapparat eller hörselhjälpmedel i Umeå. Om du ändå inte hittar en lämplig audionom i Umeå rekommenderar vi att du letar vidare efter andra audionomer i Västerbotten.
Annons: