Audionom i Östersund, förbättra din hörsel med hjälp av en expert i Östersund

Audionom i Östersund

Annons:
Professionella och erfarna audionomer i Östersund - en guide till att hitta en audionom i Östersund för dig som behöver hjälp med hörselproblem, hörselhjälpmedel, hörselapparater och hörselträning. Om du letar efter en audionom som kan hjälpa dig med att undersöka din hörsel eller prova ut hörselapparat i Östersund hittar du här alla verksamma audionomer i Östersund. Sammanlagt har vi just nu 4 olika företag och mottagningar med audionomer i Östersund registrerade.
Annons:

Audionomer i Östersund

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla verksamma audionomer i Östersund som kan det mesta om hörselproblem, hörselhjälpmedel, hörselapparater och hörselträning i Östersund.

Audiocare AB
Köpmangatan 38
83130 östersund


Hörcentralen
Kyrkgatan 16
83150 östersund


Hörselvården
Kyrkgatan 16
83150 östersund


Hjälpmedelscentralen
Kyrkg. 16
83150 östersund


Hörseltest i Östersund

Om du behöver hjälp med att utföra hörseltest i Östersund så kan sannolikt någon av audionomerna från listan ovan hjälpa dig med olika hörseltester eller t.ex. hörselträning eller hörselhjälpmedel.
Annons:

Audionomfakta om Östersund

I Östersund fann vi 4 olika verksamma audionomer, här finner du generell information om orten Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här hittar du mer info om Östersund om du vill lära dig med än om audionomer i Östersund.

I Östersund fann vi totalt 4 olika mottagningar med audionomer som du kan kontakta vid behov av t.ex. hörseltest, hörapparat eller hörselhjälpmedel i Östersund. Om du ändå inte hittar en lämplig audionom i Östersund rekommenderar vi att du letar vidare efter andra audionomer i Jämtland.
Annons:

Audionomer i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta audionomer i Sverige.