Audionom i Karlshamn, förbättra din hörsel med hjälp av en expert i Karlshamn

Audionom i Karlshamn

Annons:
Professionella och erfarna audionomer i Karlshamn - en guide till att hitta en audionom i Karlshamn för dig som behöver hjälp med hörselproblem, hörselhjälpmedel, hörselapparater och hörselträning. Om du letar efter en audionom som kan hjälpa dig med att undersöka din hörsel eller prova ut hörselapparat i Karlshamn hittar du här alla verksamma audionomer i Karlshamn. Sammanlagt har vi just nu 2 olika företag och mottagningar med audionomer i Karlshamn registrerade.
Annons:

Audionomer i Karlshamn

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla verksamma audionomer i Karlshamn som kan det mesta om hörselproblem, hörselhjälpmedel, hörselapparater och hörselträning i Karlshamn.

Svensk TalTeknologi AB
Biblioteksgatan 4
37435 KARLSHAMN


Hörcentralen Karlshamn
Länsmansvägen 1
37441 Karlshamn


Hörseltest i Karlshamn

Om du behöver hjälp med att utföra hörseltest i Karlshamn så kan sannolikt någon av audionomerna från listan ovan hjälpa dig med olika hörseltester eller t.ex. hörselträning eller hörselhjälpmedel.
Annons:

Audionomfakta om Karlshamn

I Karlshamn fann vi 2 olika verksamma audionomer, här finner du generell information om orten Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här hittar du mer info om Karlshamn om du vill lära dig med än om audionomer i Karlshamn.

I Karlshamn fann vi totalt 2 olika mottagningar med audionomer som du kan kontakta vid behov av t.ex. hörseltest, hörapparat eller hörselhjälpmedel i Karlshamn. Om du ändå inte hittar en lämplig audionom i Karlshamn rekommenderar vi att du letar vidare efter andra audionomer i Blekinge.
Annons:

Audionomer i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta audionomer i Sverige.