Audionom i Bollnäs, förbättra din hörsel med hjälp av en expert i Bollnäs

Audionom i Bollnäs

Annons:
Professionella och erfarna audionomer i Bollnäs - en guide till att hitta en audionom i Bollnäs för dig som behöver hjälp med hörselproblem, hörselhjälpmedel, hörselapparater och hörselträning. Om du letar efter en audionom som kan hjälpa dig med att undersöka din hörsel eller prova ut hörselapparat i Bollnäs hittar du här alla verksamma audionomer i Bollnäs. Sammanlagt har vi just nu 2 olika företag och mottagningar med audionomer i Bollnäs registrerade.
Annons:

Audionomer i Bollnäs

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla verksamma audionomer i Bollnäs som kan det mesta om hörselproblem, hörselhjälpmedel, hörselapparater och hörselträning i Bollnäs.

Hjälpmedel SAM
Nyhedsbacken 8
82131 Bollnäs


Hörcentralen
Sjukhusv. 81
82131 Bollnäs


Hörseltest i Bollnäs

Om du behöver hjälp med att utföra hörseltest i Bollnäs så kan sannolikt någon av audionomerna från listan ovan hjälpa dig med olika hörseltester eller t.ex. hörselträning eller hörselhjälpmedel.
Annons:

Audionomfakta om Bollnäs

I Bollnäs fann vi 2 olika verksamma audionomer, här finner du generell information om orten Bollnäs.

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Här hittar du mer info om Bollnäs om du vill lära dig med än om audionomer i Bollnäs.

I Bollnäs fann vi totalt 2 olika mottagningar med audionomer som du kan kontakta vid behov av t.ex. hörseltest, hörapparat eller hörselhjälpmedel i Bollnäs. Om du ändå inte hittar en lämplig audionom i Bollnäs rekommenderar vi att du letar vidare efter andra audionomer i Gävleborg.
Annons:

Audionomer i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta audionomer i Sverige.