Audionom i Borlänge, förbättra din hörsel med hjälp av en expert i Borlänge

Audionom i Borlänge

Annons:
Professionella och erfarna audionomer i Borlänge - en guide till att hitta en audionom i Borlänge för dig som behöver hjälp med hörselproblem, hörselhjälpmedel, hörselapparater och hörselträning. Om du letar efter en audionom som kan hjälpa dig med att undersöka din hörsel eller prova ut hörselapparat i Borlänge hittar du här alla verksamma audionomer i Borlänge. Sammanlagt har vi just nu 2 olika företag och mottagningar med audionomer i Borlänge registrerade.
Annons:

Audionomer i Borlänge

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla verksamma audionomer i Borlänge som kan det mesta om hörselproblem, hörselhjälpmedel, hörselapparater och hörselträning i Borlänge.

Hjälpmedelsshopen Borlänge
Skomakargatan 22
78170 BORLÄNGE


Hörcentralen
Bergebyvägen 5
78473 BORLÄNGE


Hörseltest i Borlänge

Om du behöver hjälp med att utföra hörseltest i Borlänge så kan sannolikt någon av audionomerna från listan ovan hjälpa dig med olika hörseltester eller t.ex. hörselträning eller hörselhjälpmedel.
Annons:

Audionomfakta om Borlänge

I Borlänge fann vi 2 olika verksamma audionomer, här finner du generell information om orten Borlänge.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här hittar du mer info om Borlänge om du vill lära dig med än om audionomer i Borlänge.

I Borlänge fann vi totalt 2 olika mottagningar med audionomer som du kan kontakta vid behov av t.ex. hörseltest, hörapparat eller hörselhjälpmedel i Borlänge. Om du ändå inte hittar en lämplig audionom i Borlänge rekommenderar vi att du letar vidare efter andra audionomer i Dalarna.
Annons:

Audionomer i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta audionomer i Sverige.