Audionom i Falun, förbättra din hörsel med hjälp av en expert i Falun

Audionom i Falun

Annons:
Professionella och erfarna audionomer i Falun - en guide till att hitta en audionom i Falun för dig som behöver hjälp med hörselproblem, hörselhjälpmedel, hörselapparater och hörselträning. Om du letar efter en audionom som kan hjälpa dig med att undersöka din hörsel eller prova ut hörselapparat i Falun hittar du här alla verksamma audionomer i Falun. Sammanlagt har vi just nu 2 olika företag och mottagningar med audionomer i Falun registrerade.
Annons:

Audionomer i Falun

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla verksamma audionomer i Falun som kan det mesta om hörselproblem, hörselhjälpmedel, hörselapparater och hörselträning i Falun.

Hjälpmedelsshopen Falun
Lasarettsvägen 10
79131 FALUN


Hörcentralen
Lasarettsvägen 10
79131 FALUN


Hörseltest i Falun

Om du behöver hjälp med att utföra hörseltest i Falun så kan sannolikt någon av audionomerna från listan ovan hjälpa dig med olika hörseltester eller t.ex. hörselträning eller hörselhjälpmedel.
Annons:

Audionomfakta om Falun

I Falun fann vi 2 olika verksamma audionomer, här finner du generell information om orten Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här hittar du mer info om Falun om du vill lära dig med än om audionomer i Falun.

I Falun fann vi totalt 2 olika mottagningar med audionomer som du kan kontakta vid behov av t.ex. hörseltest, hörapparat eller hörselhjälpmedel i Falun. Om du ändå inte hittar en lämplig audionom i Falun rekommenderar vi att du letar vidare efter andra audionomer i Dalarna.
Annons:

Audionomer i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta audionomer i Sverige.