Audionom i Falkenberg, förbättra din hörsel med hjälp av en expert i Falkenberg

Audionom i Falkenberg

Annons:
Professionella och erfarna audionomer i Falkenberg - en guide till att hitta en audionom i Falkenberg för dig som behöver hjälp med hörselproblem, hörselhjälpmedel, hörselapparater och hörselträning. Om du letar efter en audionom som kan hjälpa dig med att undersöka din hörsel eller prova ut hörselapparat i Falkenberg hittar du här alla verksamma audionomer i Falkenberg. Sammanlagt har vi just nu 2 olika företag och mottagningar med audionomer i Falkenberg registrerade.
Annons:

Audionomer i Falkenberg

Nedan kan du ta del av vår kompletta lista över alla verksamma audionomer i Falkenberg som kan det mesta om hörselproblem, hörselhjälpmedel, hörselapparater och hörselträning i Falkenberg.

Hörcentral
Urmakaregatan 2
31130 FALKENBERG


Qorpus Vita AB
Skreav. 15
31144 Falkenberg


Hörseltest i Falkenberg

Om du behöver hjälp med att utföra hörseltest i Falkenberg så kan sannolikt någon av audionomerna från listan ovan hjälpa dig med olika hörseltester eller t.ex. hörselträning eller hörselhjälpmedel.
Annons:

Audionomfakta om Falkenberg

I Falkenberg fann vi 2 olika verksamma audionomer, här finner du generell information om orten Falkenberg.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här hittar du mer info om Falkenberg om du vill lära dig med än om audionomer i Falkenberg.

I Falkenberg fann vi totalt 2 olika mottagningar med audionomer som du kan kontakta vid behov av t.ex. hörseltest, hörapparat eller hörselhjälpmedel i Falkenberg. Om du ändå inte hittar en lämplig audionom i Falkenberg rekommenderar vi att du letar vidare efter andra audionomer i Halland.
Annons:

Audionomer i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta audionomer i Sverige.